Casambi Commissioning

Als alle Casambi modules ingesteld zijn voor u project en tevens klaar zijn om te worden aangesloten in uw project. Kunt u er voor kiezen om het Casambi netwerk op locatie te maken en dat u of uw elektricien alles inleert en instelt in de app. Dan is het wel belangrijk dat u of de elektricien kennis heeft van Casambi om het systeem optimaal te benutten.

Een andere mogelijkheid is dat Smarthome-4u alle Casambi modules voor u inleert aan de hand van uw tekening en alles instelt in de Casambi app. Schakelaars en modules worden toegevoegd en gekoppeld naar uw wens. Groepen worden gemaakt en benoemd. Eventueel scenes gemaakt.

Nadat uw beveiligde Casambi netwerk klaar is wordt dit met wachtwoord en gebruikersnaam naar u of uw elektricien overgedragen per mail. Nadat u inlogt op dat netwerk staat alles al gereed. De Casambi modules zelf worden middels een pakket verstuurd naar het door u opgegeven adres. Daarna is het alleen nog maar een kwestie van bedrading aansluiten en afmonteren. Uiteraard kunt u in de Casambi app uw netwerk later nog aanpassen dan wel vraagt u ons dit te doen op afstand. De ‘commissioning’ service is niet gratis en de prijs verschilt per project en aantal modules.