Vairus Lucht reiniger Inbouw model

769,95 Incl. 21% BTW

Wissen

Installatieservice en -garantie

Besteld voor 14:00, zelfde dag verzonden

Vairus luchtreiniger is een nieuw luchtzuiveringssysteem dat speciaal is ontworpen om als lamp te worden geïnstalleerd

Artikelnummer: 175 Categorie:
Deel dit met jouw vrienden

Beschrijving

Vairus luchtreiniger is een nieuw luchtzuiveringssysteem dat speciaal is ontworpen om als lamp te worden geïnstalleerd. Normaal gesproken worden de luchtreinigers op de grond geplaatst en hebben ze aanzienlijke afmetingen. De Vairus Concept Design werd meer dan een jaar geleden geboren en de primaire doelstellingen waren miniaturisatie en de mogelijkheid om het te kunnen beheren met lampen en alsof het een lamp was.
Binnenin is er een zeer geavanceerde technologie die gebruik maakt van de desintegrerende eigenschappen van TiO2 Titanium Dioxide in combinatie met UV-A licht. Dit stelt ons in staat om niet te werken als traditionele luchtreinigers met HEPA filters, die gewoon de deeltjes te behouden met de noodzaak om vaak de filters te vervangen, maar we gaan oxideren en vernietigen van de organische stoffen die door de TiO2 cellen aan het interieur van Vairus.
Dankzij een bepaald beheer van de interne vloeistofdynamica zijn we in staat om een krachtige en tegelijkertijd stille luchtvortex te creëren. Op zijn minst hebben we een geluidsniveau van 15dBa en op maximaal vermogen met 50dBa beheren we 126 kubieke meter lucht per uur. Vairus is een systeem dat de lucht op een actieve manier zuivert en zoveel mogelijk in bedrijf moet blijven om een continue vermindering van schadelijke stoffen in de lucht te garanderen. Dankzij het beheersysteem met Casambi APP dat Bluetooth Mesh-technologie gebruikt, is het mogelijk om de ventilatorsnelheid in- en uit te schakelen, timers in- en uit te schakelen, scenario’s te maken, het apparaat toe te voegen aan het lichtnetwerk, het overal ter wereld te bedienen, de luchtkwaliteit in real-time te bekijken en, via de cloud, de historische gegevens van de luchtkwaliteit te bekijken, verdeeld door categorie van vluchtige stoffen.

Extra informatie

Afmetingen 275 × 112 × 112 mm

Bluetooth Bereik

Handleiding

https://smarthome-4u.nl/wp-content/uploads/2021/02/LIGA_AIR_FERB_S_DSGE_190109.pdf
Handleiding
https://smarthome-4u.nl/wp-content/uploads/2021/02/LIGA_AIR_FERB_S_DSGE_190109.pdf
Brochure

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vairus Lucht reiniger Inbouw model” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *